Kosketus luontoon - Kosketus itseen 

Tule kehomieli huoltoon eli stressipesut. Kurvaappa hyvissä ajoin ennaltaehkäisemään stressihormonien aktivoitumista. Helpompi on hoitaa hyvinvointia kuin sairautta. Nähdään! 
Hinnat sisältävät alv 24%

Aromahieronta 75 min/85€

Aromahieronta on syvärentouttava lymfahieronta. Koko keho hierotaan lymfakiertoa aktivoivilla liikkeillä. Hierontaan valitaan yhdessä eteeriset öljyt.
Huomioithan, että tapaamisen kokonaisaika on 90min. 

Suklaahieronta 75min/75€

Aromaterapeuttinen lempeä kokovartalohieronta ylellisellä suklaasekoituksella. Upea syvällinen ja hermoston rauhoittamiseen. 

Luonnonmukainen kasvohoito/aromaterapia 75min/75€

Kasvohoito on nautinnollinen, kosteuttava ja rentouttava hoito pitkällä dekoltee, kasvo- ja päähieronnalla

Tiibetiläinen hunajahoito voidaan lisätä paikallisesti 5€ lisämaksulla

Hunaja levitetään iholle, jonka jälkeen lihaksia nostetaan ja painellaan käsillä. Hoito irrottaa ja imeyttää hunajaan ihonalaiskudoksessa olevaa kuonaa, aukoo tukoksia, aktivoi nestekiertoa ja sulattaa selluliittia

Tiibetiläinen äänimaljahoito 50min/50€

Koe äänimaljojen syvärentouttava vaikutus. Maljojen ääniaallot värähtelevät syvällä kehossa rentouttaen sekä kehon että mielen.  

Gua Sha-hieronta 90min/75€

Gua Sha -lastalla hieronta yhdistettynä turpeen hoitavien vaikutuksien kanssa laukaisee tehokkaasti kehon jännitystiloja. Jalkateräturvehaude sekä kasvojen, käsien ja jalkaterien hieronta Gua Sha -lastalla auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Hartia-selkäturvehaudehoito +hieronta 75min/75€

Täsmäapu selkä- ja hartiavaivoihin. Hoito sisältää lämpimän turvehauteen, imukuppihieronnan, ihon kuorinnan sekä hieronnan. Hoidossa hierotaan pää, kädet, hartiat sekä selkä. Turvehoito ei sotke. 

Hartia-selkä ja jalkaturvehaudehoito+hieronta 120min/90€

Hoito sisältää lämpimän turvehauteen hartioille, selkään, jalkojen takaosiin sekä jalkateriin. Hoitoon kuuluu myös imukuppihieronta, ihon kuorinta sekä hieronta. Hoidossa hierotaan pää, kädet selkä, hartiat, jalkojen takaosat sekä jalkapohjat. Turvehoito ei sotke. 

Turvehaudehoito kämmenet ja jalkaterät 60min/60€

Jalkaterät ja kämmenet upotetaan lämpimiin turvepusseihin. Hoito vilkastuttaa ääreisverenkiertoa ja auttaa esimerkiksi erilaisiin ihottumiin. Hoidon aikana saat rentouttavan päähieronnan. 

Naurujooga

KESTO 10min-1,5h. Hinta määräytyy keston, tapahtuman luonteen ja osallistujamäärän mukaan.
Kysy lahjakortit, ryhmähoidot, yksityistilaisuudet ja yleiset tapahtumat erikseen. Kaikkia hoitoja voidaan räätälöidä tilanteeseen sopivaksi. Kysy lisää - ota yhteyttä,  katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.
Sinä olet kaunis
Luonto on parantavan voiman lähde
Olet osa luontoa