Kurssit ja konsultointi

Kurssit ja konsultaatiot soveltuvat yksityishenkilöille, ryhmille, fysioterapeuteille, hierojille, kauneuden ja hyvinvoinnin alalla toimiville ja sinulle, joka olet luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostunut. 
Hyvinvointia luonnosta - Hoitoturve työkaluksi

Kurssi soveltuu fysioterapeuteille, hierojille, kauneuden ja hyvinvoinnin alalla toimiville ja sinulle, joka olet luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostunut. Kurssi antaa sinulle valmiudet tehdä turvehoitoja ja soveltaa oppeja omassa hoitolassa tai yrityksessäsi. Yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi. Pääset LehtoPeatin turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon, jossa tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 3000-5000 vuotta vanhasta mustasta kullasta. Kurssin hinta on 250€ (sis. alv), josta läheteään sinulle lasku. 

Hyvinvoinvointia Aromaterapiasta 

Aromaterapian konsultaatioissa kerron eteeristen öljyjen käytöstä arjessa. Annan vinkkejä, kuinka voit  laskea stressiä, lisätä energiaa ja arjessa jaksamista, ylläpitää iloista mieltä ja ehkäistä masennusta sekä hoitaa kauneuttasi luonnollisesti puhtailla tuotteilla. Saat opastuksen eteeristen öljyjen turvalliseen ja järkevään käyttöön. 
feeling tuotteet arkeen ja juhlaan. Tutki rauhassa tuotteita soita tai laita sähköpostia, niin katsotaan yhdessä mieltäsi kutkuttavat ihanuudet. Tilaus tulee sinulle kotiin noin viikossa. Tilaa aromaesittelyä ryhmille kotiisi, työpaikallesi, tapahtumaan tai vaikka juhliin.

Feeling tarjoaa myös mahdollisuuden ryhtyä tuotteiden jälleenmyyjäksi kun olet käynyt aromaterapian perusteet koulutuksen. 


Rakkauden tuulilla eteenpäin